02 de maig 2011

VIATGE A MADRID

Els alumnes de 4t ESO amb 3 professors van estar a Madrid de l'11 al 14 del passat mes d'abril amb motiu del viatge de final de curs.
Va ser un viatge molt intens que els va permetre gaudir de la ciutat de Madrid, des de un punt de vista cultural i d'oci.
Es va poder visitar la ciutat de Toledo, El Escorial, el Museo del Prado i van fer una visita guiada pel Madrid de los Austrias i el Palacio Real. També van tenir temps per dedicar una tarda sencera al centre comercial Xanadu, on els nostres alumnes van poder muntar als cards, jugar a mini golf.... i fer algunes compres també!.  Aquest any, com a novetat, es van assistir al famós festival dels 40 Principals, amb un interessant recull dels èxits mes importants de la musica espanyola de les últimes dècades, i es va fer una visita guiada a la tele autonòmica Telemadrid. Ah! i el viatge en AVE una meravella!

En definitiva, un viatge fantàstic que no oblidaran i que els va permetre conviure, compartir i aprendre!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.