18 de maig 2011

CELEBREM SANTA JOANA

Com cada any al mes de maig celebrem la diada de Santa Joana, patrona de la nostra escola, prèviament a la festa realitzem l’ofrena de flors a la imatge de la capella, aprofitem per fer-li alguna carteta explicant-li la sort que tenim de poder anar cada dia a l’escola, petons i cançons envaeixen l’ambient de la capella  marcant el punt de partida de la festa.
Aquest any hem anat tots P2, P3, P4 i P5 pel matí al Parc de Santa Cecilia a buscar les medalles on hi ha dibuixada Santa Joana, per tot el parc estaven escampades i en un moment les hem recollit tot seguit hem fet la imposició de medalles.
Els alumnes de P3 han col·locat un per un les medalles als alumnes de P4
Els alumnes de P5 han col·locat les medalles un per un als alumnes de P3
I els de P2 han col·locat les medalles als alumnes de P5
Tots guarnits hem celebrat la festa per la tarda fent el ball de la geganta Joana i com sempre que agrada molt i amb la caloreta que fa va molt bé per refrescar,  hem menjat un gelat, amb el ball,les cançons, fotos i abraçades la festa s’ha acabat, fins al proper curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.