10 de maig 2011

SORTIDA A BARCELONA


El passat 14 d'abril, els alumnes de 1r i 2n d'ESO van anar d'excursió a Barcelona. Van començar per visitar el Museu de la Ciència de CosmoCaixa on van poder gaudir i experimentar els estímuls i emocions dels experiments i també passejar per la zona que reprodueix un bosc tropical de l'Amazones. A més, l’alumnat va viure al Planetarium un apassionant viatge per la galàxia tot contemplant els fenòmens còsmics del nostre Univers des de diferents perspectives i en diverses èpoques. Un viatge extraordinari gràcies a un avançat sistema de simulació astronòmica en 3D i un potent sistema audiovisual d'alta definició.
A continuació vam fer cap al Poble espanyol on, en primer lloc, vam dinar, i després vam passejar i admirar les reproduccions de diversos edificis i barris de molts indrets d'Espanya, tals com la Giralda de Sevilla o el més proper Portal de Bover de Montblanc.
Va ser un dia molt agradable perquè vam conèixer moltes coses noves i ens va agradar passar tot el dia junts.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.