05 de maig 2011

TALLER I FESTA DE LA POESIA

Durant el mes d'abril, el curs de 2n d'ESO va assistir al "Taller de poesia" dirigit pel Marcelí Borrell al CaixaForum. Aquesta activitat va concloure el dia 5 de maig amb la "Festa de la poesia" on un grup d'alumnes de la nostra escola junt amb d'altres escoles van fer una recitació de diferents poemes amb una "posada en escena" molt bonica.
Aquestes són les opinions dels alumnes participants:
Sobre el Taller de poesia
Vam trobar molt interessant l'explicació que ens va donar el Marcelí ja que vam aprendre conceptes que no coneixíem. Ens va ensenyar una manera relaxada de respirar i a expressar-nos a través de la música, sentint el ritme en silenci i amb tot el cos. Mitjançant aquestes tècniques vam aconseguir recitar i captar el missatge de poetes com Martí i Pol, Pere Quart, Màrius Torres, Dolors Miquel i altres.
Sobre la Festa de la poesia. Un participant.
M'ha agradat molt i he gaudit. Hem rigut moltíssim als assajos i hem conegut gent nova. Una experiència molt bona, no em penedeixo d'haver-m'hi apuntat.
Sobre la Festa de la poesia. El públic (companys de 2n)
Ens ho hem passat molt bé, perquè els nostres companys ens han fet sentir la poesia d'una manera diferent, han fet un gran treball. La poetessa lleidatana Dolors Miquel ens ha llegit alguns dels seus poemes i ens ha transmès amb molta força el missatge d'aquells textos. Hem passat una bona estona.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.