13 de maig 2011

PROJECTE: “FEM UNA LLEI”

Enguany s’ha celebrat la novena edició del projecte “Fem una Llei” organitzat pel Parlament de Catalunya. La nostra escola hi ha participat de manera ininterrompuda en totes les edicions.
És una activitat en la que els alumnes de 4t ESO, juntament amb dinou centres educatius de Catalunya realitzen una simulació parlamentària. A partir d’un projecte de llei, suposadament presentat pel Govern, han de reunir-se en comissions –en dos ocasions es troben al Parlament amb altres alumnes-, presenten esmenes i procuren consensuar un redactat final del text. El passat divendres 13 de maig un grup d’alumnes va participar en la sessió plenària que culminava el procés. L’alumne que des del faristol de l’hemicicle va defensar, amb gran encert i vehemència, els plantejaments del nostre centre va ser Pol De la Cruz. Aquesta sessió estava presidida per la Molt honorable Sra. Núria de Gispert, Presidenta del Parlament, i per il·lustres diputades i diputats dels grups parlamentaris de Convergència i Unió, Partit dels Socialistes de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya i del Partit Popular de Catalunya.
El text debatut i aprovat enguany ha estat el Projecte de llei dels deures i drets dels alumnes en l’ensenyament no universitari. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.