11 de novembre 2011

LLIURAMENT DELS PREMIS A TREBALLS DE RECERCA 2011

El passat 11 de novembre varem tenir el plaer d’assistir al lliurament dels premis a Treballs de Recerca d’estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau superior de la UdL, que convoca des de fa vuit anys el Vicerectorat d’Estudiants amb el suport del Consell Social .

Un total de 130 treballs competien en aquesta vuitena edició. Només 14 van resultar guardonats. És una gran satisfacció que el Joel Rispa Moliné, amb el treball: Neuromarketing, el poder del subconscient, i la Nuria Farré Fillat, amb el treball: De l'Àfrica a Lleida: un viatge cap a l'esperança, alumnes de la nostra escola, hagin vist reconegut el seu esforç i dedicació, amb l’obtenció d’aquest premi.

Cal agrair a la UdL el fet de promoure aquest tipus de premis ja que fomenten el treball dels estudiants i ens permeten gaudir a tots d’aquestes pinzellades de coneixement i cultura, obrint-nos els ulls sobre temes que no veiem o, en altres matèries, replantejant-nos antigues veritats ja consolidades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.