11 de novembre 2011

INTERCANVI BORDEUX

Els alumnes de 3r d'ESO es troben a Bordeux realitzant un intercanvi.
Tot va molt bé, els alumnes estan molt contents amb les famílies. Els nois i noies s'esforcen molt per parlar amb francès i, en tot moment, reben ajuda per entendre i practicar aquest idioma.
Avui hem visitat el Bordeaux de Santa Joana de Lestonnac, una visita guiada per una de les mares de Santa Joana.
El temps està aguantant molt, de moment només ha plogut una mica a la tarda.
El cap de setmana estaran amb les famílies per practicar molt més el francès i aprendre les costums franceses.










Ja us anirem explicant les nostres aventures!!!
AU REVOIR.

Continua la nostra aventura en terres franceses...


Avui hem fet una visita de Bordeaux, dels seus monuments més importants, de les seves places i dels racons més característics. El temps ha acompanyat, està una mica núvol però no ha plogut gens. 
El cap de setmana ha anat molt be, hem fet diferents activitats amb les famílies i hem après una mica més les costums franceses i sobretot el idioma...
Demà toca una excursió a Arcachon, a l'atlàntic. Sembla que el temps serà millor i podrem gaudir de la duna més alta d’Europa.











Avui, dimarts 8 de novembre, hem visitat Arcachon amb una guia que ens ha explicat molt bé tota la història d'aquest lloc. Hem escalat una duna i ens ho hem passat molt bé. Avui per sort no ha plogut !!
Demà farem visita cultural "Le Musée d'Aquitaine"
A demain!!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.