20 de novembre 2011

ART A L’ESCOLA

Aquest mes de novembre hem inaugurat, amb els alumnes de secundaria i batxillerat, la 3a edició d’exposicions: ART A L’ESCOLA.
Repetim, per segona vegada, i amb la ferma intenció d’acabar així cada cicle, amb alumnes del nostre centre.
Amb una bona selecció d’alguns dels seus millors treballs. No sabem si seran, o no, joves promeses del panorama artístic, però el que si sabem segur és que la seva sensibilitat artística i el seu treball  mereixen ser exposats cada any en aquest cicle d’exposicions. 
Per sort,  podem dir que aquesta iniciativa que ens apropa l’Art a l’escola, al nostre centre, va pel camí de consolidar-se.
Curs rere curs, amb crisis o sense crisis, la imaginació, la creativitat, la sensibilitat i el coneixement!, de joves professionals, artistes lleidatans reconeguts, i algunes i alguns dels nostres millors alumnes, tenen una "cita obligada" a Lestonnac.
Aquesta ens permet, a tota la comunitat educativa, i a tothom qui vulgui visitar-la, de gaudir, per uns moments de la calma, la bellesa, i el silenci "visual" que sempre ens proporciona l’Art autèntic. Us animem i us convidem, sols o acompanyats, a que la visiteu i la gaudiu.

L’exposició estarà al vestíbul de l’escola fins a primers de desembre, moment en que posarem l’esperada, imaginativa i sempre fantàstica decoració de Nadal.

Les i els alumnes que hi participen, de 1r d´ESO  a 2n de Batxillerat,  són els següents:
Ismael Hadira, Claudi Barrabés, Àngels Alarcón, Lourdes Orpella, Josep Puértolas, María Solís, Macarena Andrés, Adrià Noguero, Roger Visier, Núria Morell, Sònia Nasarre, Mariona Carles, Lidia Falcón i Claudia Plà.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.