26 de juliol 2011

CAMINO DE SANTIAGO. 9è DIA

Caminante

"Caminante, son tus huellas el camino, y nada más; caminante, no hay camino, se hace al andar.Al andar se hace camino, y al volver la vista atrás se ve la senda que nunca se ha de volver a pisar. Caminante, no hay camino, sino estelas en la mar". (ANTONIO MACHADO)

Els pelegrins s'han llevat ben d'hora, a les 8.20 hem agafat el bus fins a Pamplona, i ara estem esperant el següent que ens portarà a Puente la Reina. Així que avui no ens cansarem gaire. Farem turisme!!!!
Sorpresa per tots nosaltres quan hem arribat a Puente la Reina, eren festes!!! Un senyor molt amable ens dit que podiem veure els "encierros" des de l'ajuntament, així doncs que no ens ho hem pensat i tot el grup cap al balcó.
Ara tornem a l'alberg a dutxar-nos i fer el sopar. Desprès aprofitarem per veure el poble de nit.



FELICITATS ANNA PEL TEU SANT!!!

PEREGRINOS

PEREGRINES



Demà canvi de plans, al matí anirem a Pamplona així coneixerem més territori. Però no us preocupeu que demà arribarem a l'hora establerta (a les 19h a l'escola).


6 comentaris:

  1. A Pamplona hemos de ir con ..............

    Vais a repasar el santoral: Santiago, San Fermin.... A ver si acabais en el Rocio

    Disfrutad!!!!!!!

    B & G

    ResponElimina
  2. Home és un bon èxit arribar a fer un bon tros casi tot el camí de santiago que heu tigut sort que hos vagi be fins carribeu a lleida arribareu venvinguts (jo no puc)




    També de:Pablo,antonia i jose

    ResponElimina
  3. us felicitem a tots per haver aconseguit un camino que molts no us imaginaveu fer i aconseguir tots els reptes previstos,disfruteu de les hores que us queden de trejecte i feu una mica de turisme que ho teniu ben mereixut,fins demà. JOSEP I MERITXELL

    ResponElimina
  4. Però, com????? Demà arribeu????? No, no, no.... jo havia negociat Somport - Puente de la Reina - Pamplona - París - Sarajevo - Shangai - Bermudas i, lògicament, el camí de tornada!!!!
    Pfuàaaa, covaaardes, galliiinas, caras de sardíiiinas!!!!!
    Petonets!

    AMMS

    ResponElimina
  5. les colonies van ser espectaculars !!!!!!!!!!!!!!jo vull venir al CAMINO DE SANTIAGO encara que cansi molt!!!!!
    ESTEL G.M.

    ResponElimina
  6. El camino a sigut fantastic! Hem apres a conviure, cuinar, respectar, plegar sacs, valorar la sort que hem tingut, aprofitar el temps i no deixar-lo corre! I tot aixo per suposat rient!!
    Gracies monitors per ensenyarnos tot aixo!
    i gracies companys "pelegrinos" per la vostra companyia!!
    Maria Barcenilla

    ResponElimina

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.