23 de juliol 2011

CAMINO DE SANTIAGO. 6è DIA

Un altre dia a la butxaca!!!
Primer de tot felicitar al grup pel seu esforç en l'etapa d'avui. L'etapa ha estat dura però ha valgut la pena, hem tingut pujades intenses però a l'arribar a dalt es podia contemplar un excel·lent paissatge.
Avui tenim LLIT!!! Un objectiu diari que a vegades no el podem aconsegir.
El dinar ha costat fer-se perquè no teniem aliats, el vent de la zona (el cierzo) bufa amb força. Però no us preocupeu hem dinat i força bé (arròs amb mandonguilles i de postre sindria/pinya).











4 comentaris:

  1. Queridos peregrinos
    Es impresionante la velocidad que lleváis. Tened cuidado porque sin daros cuenta llegareis a Finisterre (fin de la tierra) y a ver si el autocar no os puede ir a buscar y tenéis que pasar allí todo el mes de agosto
    besos

    B & G

    ResponElimina
  2. Intrépidos peregrinos
    Mañana es el día del apóstol Santiago y nos ha dicho que esta muy orgulloso de vosotros así que podéis celebrar con el su día porque os protegerá de las malvadas nubes y os ayudara a esquivarías
    besos

    Secretarios de Santiago

    ResponElimina
  3. Hip hip HURRA!!! Felicitats Champions, ja queda poc. Gaudiu força!!

    ResponElimina
  4. Felicitats peregrins!, estem realment orgullosos de vosaltres... segur que torneu musculats i amb energies renovades (desprès de dormir una setmana sensera al vostre llit, és clar!) ànims!!!!, gaudiu molt de tot, nosaltres els d'aqui us fem arribar energia molt positiva, ja falta menys.
    una abraçada molt forta per tots i totes.
    P&X&J

    ResponElimina

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.