20 de juliol 2011

CAMINO DE SANTIAGO. 3r DIA

Avui el temps ha sigut més d'estiu, les temperatures un pel més altes però el vent no ens ha abandonat.
L'hora de sortida ha estat a les 8.15 i a les 12h ja estavem a Jaca. Però hem hagut de caminar una mica més (2km) per arribar al lloc per dinar, una explanada que teniem permís per fer el dinar.
Al final tenim lloc per tots per dormir, al principi, només teniem lloc la meitat però de sobte han aparegut 10 places de més (no se com s'ho haurà fet la dona). I el sopar tenim arreglat: hi ha cuina alberg.
Ah!!! També ens hem iniciat en rentar roba, amb una rentadora ben innovadora: mà contra mà (jeje!!!).
Un dia complert, no????



Alberg Villanúa (esmorzant)







4 comentaris:

  1. M'alegro que el temps s'arregli un pel,pero el mes possitiu d'avui es que "el qui embruta la roba.......... que la sapigui netejar",je,je
    Judit,L'Albert diu que estas molt guapa.Adeu......

    ResponElimina
  2. Queridos peregrinos
    Vista la marcha que lleváis os recomendamos que tengáis cuidado para no pasados de la meta y que sin daros cuenta acabéis en Finisterre, es decir en el "fin de la tierra"
    El equipo de cocina os mantiene con un excelente nivel energético. A lo mejor os ficha el colegio para el curso que viene.
    B & G

    ResponElimina
  3. Però, a veure, això no havia de ser una experiència del rotllo "supervivientes"????? Una mica més d'emoció a les fotos, sisplau, no ho sé: animals salvatges que us ataquen, abelles perseguint-vos... emoció!!!!
    Petonets!

    AMMS

    ResponElimina
  4. Pol, Maria, Arantxa!!!! Recordeu que heu d'enviar una postal al Truco (no és broma! si miressiu el correu ho hauríeu vist!!!) Aprofiteu ara que sou al camino (camination) per enviar posta (postalation) al profe (profesoration)... Us recordo l'adreça:

    Col·legi Lestonnac (att. JM Truco)
    Avda. Prat de la Riba, 28
    25008 Lleida

    Apa, pareu compte amb els lleons (lleonations) que corren pel camino (camination)!!!!

    AMMS

    ResponElimina

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.