27 de juliol 2012

FELICITEM!!!

Un alumne de l'escola obté la Distinció a les Provés d'Accés a la Universitat.

En Miquel Galván, alumne de segon de batxillerat de la nostra escola, ha obtingut la Distinció a les Provés d'Accés a la Universitat 2012, per part de la Generalitat de Catalunya.

El Govern de la Generalitat va distingir els 128 estudiants que han obtingut una qualificació d'Excel·lent en les proves d'accés a la universitat (PAU) que van tenir lloc el passat mes de juny. La nota d’aquests estudiants en la fase general de les proves ha estat igual o superior a 9.
L'acte es va dur a terme el passat dia 25 de juliol, a l'Auditori de Barcelona, i van ser-hi presents familiars de l'alumne, així com també la direcció de l'escola.

Des del bloc de l'escola felicitem en Miquel, i fem extensiva aquesta felicitació a la seva família, a tot l'alumnat de l'escola (especialment els seus companys i companyes de batxillerat), a tot el professorat de l'escola i en general, a tota la comunitat educativa.

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=157466&idioma=0&departament=81&canal=101


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.