05 de juliol 2012

COLÒNIES PRIMARIA. 5

En la junta d'avui, els veïns s'han adonat que les coses van molt malament.  L'anarquista expressa que s'han trencar les normes i el sistema que regula la seva comunitat. A partir d’aquí, comença la seva revolució, on tots els membres de la comunitat s’enfronten entre ells sense posar-se d’acord.
Al llarg del matí, hem fet diferents batalles: de petons, de pintures, de sabó i d'abraçades.
A la tarda, hem realitzat un joc d'estrategia, semblant a un taulell d'escacs.




A la nit, ens toca disco. 


Les colònies s'estan a punt d'acabar, però en punts suspensius. Perquè per molts de nosaltres continuaran en els propers anys, així ho esperem. 


Al llarg dels 10 dies, tothom aprèn de tothom, petits de grans i grans de petits, entre tots fem les coses, compartim i ens ajudem, entre d'altres. A més a més, ens divertim i fem nous amics. 


Només desitjar-vos un bon estiu.

Fins l'any vinent.




1 comentari:

  1. Després de veure cada dia les fotos de les activitats que heu fet, solament us podem donar les gràcies a totes i tots els que heu fet possible aquestes colònies. MOLTES GRÀCIES i fins l'any vinent.

    ResponElimina

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.