17 de març 2012

JORNADA DE RECERCA A LA UDL.

El divendres 16 de març es va celebrar al Campus de Cap Pont, la “V jornada De Recerca” organitzada per  l’Institut de Ciències de l´Educació de la UdL.
Es van aplegar més de 900 alumnes de 1r de batxillerat que van poder assistir a les presentacions de Treballs de Recerca d´alumnes de  2n de Batxillerat escollits d´entre tots els presentats pels instituts i escoles de la demarcació de Lleida.

En aquesta edició , 4 alumnes de 2n de batxillerat de Lestonnac, acompanyats dels seus tutors del treball, van fer una explicació  brillant  dels seus treballs de recerca, sobretot de la metodologia que havien seguit per a fer-los:

Miquel Galván: El so dels nombres
Júlia Ros: Catalans a camps de concentració
Paula Fernàndez: Bancos, ¿Villanos del siglo XXI?
Marta Canchal : Tenen consciència els dofins?

Per altra banda els  alumnes de 1r de batxillerat  es van distribuir pels diferents àmbits del seu interès i així van poder agafar idees per tal de poder començar en breu, el seu treball de recerca.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.