29 de març 2011

FEBRE DEL DIVENDRES NIT

Els alumnes de 4t d’ESO han visitat l’exposició: “Febre del divendres nit”, dissenyada per fer prevenció de l’abús de drogues i les relacions sexuals de risc. Està cedida per l’entitat PDS i consta de 12 plafons que simulen una nit de divendres en la qual els joves han d’anar decidint que volen fer i on volen anar. El final de la visita dependrà de les decisions que hagi pres cada un dels joves...
L’objectiu d’aquesta exposició és ajudar els joves a reflexionar sobre diferents conductes de risc per tal de fer-los conscients de les seves actituds i conductes i afavorir l’adopció de decisions autònomes i responsables.
La visita es complementa amb un taller realitzat per tècnics municipals i de l’Associació Anti-sida que reforçarà els objectius de l’exposició i aprofundirà en les creences que tenen els joves respecte al consum de drogues i les relacions sexuals de risc.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.