07 de març 2011

ENGLISH LANGUAGE WEEK

So here we are again with our English Language Week ,It´s a good idea to deal with English from a different point of view and it´s great fun too.This year´s topic is MUSIC and we´ll have a good time with the best songs and bands of the 60s, 70s, 80s and 90s.



Els alumnes d´ESO hem treballat les diferents tendències i grups musicals dels 60,70,80 i 90. Alguns dels nostres projectes están al bloc del departament d’anglès de l’escola RUMBLE FISH


http://jmtruco.blogspot.com/

Durant aquesta setmana hem realitzat diferents activitats relacionades amb aquest tema : xerrades, pel.lícules, webquests, projects, balls irlandesos,….i Lestoradio. Aquesta oportunitat que ens ha donat l’escola per fer de DJs durant les entrades, sortides i els patis ens ha agradat molt, tant que ens permetran continuar amb la Lestoradio cada divendres durant l’hora del pati.
Un altra activitat que ha estat un èxit és el SING STAR –Karaoke Marathon, no hem parat de cantar durant tot el dimecres i divendres, inclús els teachers i més d’un profe. Ja veureu!! 











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.