17 de juny 2011

Cerimònia de Cloenda de la Biblioteca

La Biblioteca és un espai clau per a que els nens i nenes millorin el seu rendiment. Durant tot el curs, els alumnes de l'escola han pogut gaudir d'aquest espai, i alhora, participar en els diferents tallers i activitats que s'hi han organitzat amb èxit.  

Estem a punt d'acomiadar aquest curs, i abans, ens hem acomiadat del Servei de Biblioteca fins a l'entrada del curs vinent. Ho hem fet amb una Cerimònia de Cloenda amb la qual hem volgut premiar als millors alumnes que han passat per la Biblioteca, tenint en compte criteris tant bàsics i importants com l'assistència, el comportament, el silenci i el respecte als companys.

Josep Tarragó, sots-director, ha entregat un Diploma acreditatiu als 25 alumnes que, seguint aquests criteris, són mereixedors del reconeixement al seu compromís amb el treball. Així doncs, en nom de l'equip directiu, dels professors i de la coordinadora de la Biblioteca volem agraïr als alumnes la seva assistència i dir-los que al setembre la Biblioteca tornarà a obrir les seves portes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.