16 de febrer 2011

EL MÓN DE LA CÈL•LULA, 2N ESO

Els alumnes de 2n d’ESO, van participar del taller: “el món de la cèl·lula”, al Caixa Fòrum. En aquest taller volem descobrir experimentalment què és una cèl·lula, la seva morfologia i la seva funcionalitat.
Què és una cèl·lula? D’on prové? On les trobem? Per respondre aquestes preguntes tindrem en compte les funcions vitals dels éssers vius.
A través de diferents aparells òptics podrem constatar que en l’avenç de la biologia ha tingut un paper molt important el desenvolupament de la tecnologia; per exemple, el microscopi ha aconseguit en els últims anys superar grans problemes per millorar la resolució.
Els alumnes faran preparacions senzilles i manipularan el microscopi per poder visualitzar diferents tipus de cèl·lules. L’observació els permetrà descobrir la complexitat de la unitat fonamental de la vida, els orgànuls que la componen i les funcions vitals que desenvolupen.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu deixar el vostre comentari aquí, pero sigueu respectuosos i recordeu que els comentaris son moderats, per tant es possible que transcorreixin un parell de dies fins que es publiquin al blog.